Slovenská asociácia výrobcov transportbetónu
, Koliskova 1, 841 05 Bratislava
Tel.
+421-903-757519

Odborné podujatia

Sedemnásty ročník tohto odborného seminára, ktorý Slovenská asociácia výrobcov transportbetónu (SAVT) organizuje už od roku 2000, sa konal v priestoroch hotela Patria na Štrbskom plese za prítomnosti 200 účastníkov. Po prvýkrát sme ho organizovali aj s medzinárodnou účasťou –
pozvali sme naňho aj účastníkov z Českej republiky. Odborný seminár sa zameriava na podporu výroby a použitia transportbetónu na Slovensku, pričom sa na ňom riešia hlavne aktuálne problémy z rôznych oblasti týkajúce sa výroby transportbetónu. Odborný seminár je určený výrobcom betónu a tiež výrobcom strojov a zariadení k výrobe a doprave betónu, ako aj pracovníkom skúšobných ústavov a vysokých škôl. Snažíme sa pritiahnuť na tento seminár aj zástupcov z organizácií, ktoré spracovávajú náš výrobok – transportbetón na stavbách a uskutočňujú jeho zabudovanie to betónových a železobetónových stavieb.

Štrnásty ročník tejto celoštátnej konferencie s medzinárodnou účasťou, ktorú Slovenská asociácia výrobcov transportbetónu (SAVT) organizuje už od roku 1995, sa konal  v priestoroch hotela Patria na Štrbskom plese za prítomnosti 200 účastníkov. Konferencia  sa zameriava sa na podporu výroby a použitia transportbetónu na Slovensku, pričom je určená výrobcom betónu, výrobcom a dodávateľom stavebných materiálov na výrobu betónu a tiež výrobcom strojov a zariadení k výrobe a doprave betónu, ako aj pracovníkom skúšobných ústavov a vysokých škôl.

Dátum konania 3. – 4.10.2019


Trinásty ročník tejto celoštátnej konferencie s medzinárodnou účasťou sa konal v priestoroch hotela Patria na Štrbskom plese za prítomnosti vyše 250 účastníkov. Konferencia sa zameriava sa na podporu výroby a použitia transportbetónu na Slovensku, pričom je určená výrobcom betónu, výrobcom a dodávateľom stavebných materiálov na výrobu betónu a tiež výrobcom strojov a zariadení k výrobe a doprave betónu, ako aj pracovníkom skúšobných ústavov a vysokých škôl.

Táto webstránka používa cookies

Táto stránka používa súbory cookie na zabezpečenie čo najlepšieho zážitku. Pokračovaním v používaní tejto webovej stránky súhlasíte s ich používaním